Radonmembran

Radonmembran

Vi leverer radonmembraner fra Sika og protan.

Radon er en usynlig og luktfri gass som ikke oppdages av sansene våre, men som utgjør et økende helseproblem. Høye konsentrasjoner av radongass er farlig. Det er derfor viktig med radonbeskyttelse av bygninger fra grunnen av Radongassen velger minste motstands vei. Derfor er det ekstremt viktig at montering av radonsikring utføres av erfarne og dyktige montører, slik at man oppnår et 100 % tett resultat.

BRUKSGRUPPE A

Radonmembranen legges på avrettede og komprimerte finmasser. Fyllmasser som legges over radonmembranen må være dokumentert radonfrie masser. Med denne løsning kan antallet gjennomføringer i radonmembranen begrenses.

BRUKSGRUPPE B

Radonmembranen legges i isolasjonssjiktet. Det skal være isolasjon både under og over. Isolasjonslagene skal være minimum 50 mm. Med denne løsning vil radonmembranen være beskyttet under byggeprosessen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle