TJENESTER

 

Sveisemembran våtrom

Tak og terrassemembran

Isolering flate tak

Radonmembran

Blikkenslager

 

MEMBRANEKSPRESSEN AS
Huk aveny 12B
0287, OSLO

 

Telefon: +47 45 44 36 98
post@membranekspressen.no

 

Radonmembran

Vi leverer radonmembraner fra Sika og protan.

Radon er en usynlig og luktfri gass som ikke oppdages av sansene våre, men som utgjør et økende helseproblem. Høye konsentrasjoner av radongass er farlig. Det er derfor viktig med radonbeskyttelse av bygninger fra grunnen av Radongassen velger minste motstands vei. Derfor er det ekstremt viktig at montering av radonsikring utføres av erfarne og dyktige montører, slik at man oppnår et 100 % tett resultat.

BRUKSGRUPPE A

Radonmembranen legges på avrettede og komprimerte finmasser. Fyllmasser som legges over radonmembranen må være dokumentert radonfrie masser. Med denne løsning kan antallet gjennomføringer i radonmembranen begrenses.

BRUKSGRUPPE B

Radonmembranen legges i isolasjonssjiktet. Det skal være isolasjon både under og over. Isolasjonslagene skal være minimum 50 mm. Med denne løsning vil radonmembranen være beskyttet under byggeprosessen.

Ta kontakt idag for markedets beste pris på sveisemembran!

Membran skal legges av en fagarbeider. Dagens marked er dessverre preget av mange useriøse aktører. Hvis bedriften mangler forsikringer og sertifikater risikerer kunden å måtte dekke alle kostnader dersom det skulle oppstå en lekkasje. Membranekspressen AS har alle nødvendige forsikringer og sertifikater. Vi leverer inntil 15 års garanti på våre jobber. Membran er vårt fag!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.